Lista detaliată a proiectelor de investiții CJ Dâmbovița

Luni, 24 ianuarie a.c., am făcut o cerere în baza Legii 544/2001, cu privire la accesul liber la informațiile de interes public, către Consiliul Județean Dâmbovița, prin care solicitam date despre proiectul de buget aflat pe site-ul instituției.
Proiectul cu pricina se afla în dezbatere publică, așa cum prevede legea finanțelor publice locale.
Am primit răspuns trei zile mai târziu, pe 27 ianuarie. Acest lucru mă determină să spun că apreciez rapiditatea cu care mi-a fost transmis răspunsul, mai ales dacă mă raportez la experiența pe care am avut-o cu multe instituții publice din județ cărora le-am transmis numeroase solicitări pe aceeași Lege 544, iar răspunsurile încă se lasă așteptate. Partea bună este că sunt un om răbdător și o să mai aștept.
Revenind la Consiliul Județean Dâmbovița, în proiectul de buget al instituției mi-a atras atenția în mod special sumă de 119.418.000 lei, alocată pentru cheltuieli de capital – transporturi.
Am rugat să îmi fie dată lista detaliată a proiectelor de investiții ce vor fi finanțate din acești bani.
Pentru că proiectul de buget nu este încă aprobat, iar lista cerută “va fi definitivată prin hotărârea Consiliului Județean Dâmbovița de aprobare a bugetului, programată în prima parte a lunii februarie 2022”, după cum mi s-a spus, las aici această listă, pentru ca toți cei interesați fie informați.