Împăratul cel viteaz sau „7 dintr-o lovitură”

Țineți probabil minte basmul croitorașului cel viteaz. Conform poveștii, acesta a celebrat victoria inițială împotrivă a 7 muște ce-au atentat la magiunul său, croindu-și un brâu pe care stătea scris „7 dintr-o lovitură” . Tot 7 dintr-o lovitură a izbutit și de acum „împăratul” Iohannis: 7 milioane cheltuite dintr-un foc, din banii voștri, pentru renovarea noului său palat în care să se instaleze confortabil la finalul mandatului, cândva la finalul acestui an .

Cu această nouă lovitură, Iohannis ajunge de asemenea la 7 case în „portofoliul” său . Norocul său, ghinion pentru țara noastră. Curat ghionion de altfel, în condițiile care, timp de un deceniu întreg, foarte mulți dintre noi am sperat că vom avea în Iohannis un președinte măcar decent . „România educată” a rămas însă doar o lozincă tristă . „România eșuată” pe de altă parte rămâne „proiectul” de țară realizat. Singurul .

Omul care a unit PSD cu PNL, transformându-l în partidul unic, ca pe vremea „tătucului”, pleacă de la Cotroceni așa cum a venit: cu îngâmfarea politrucului de rit vechi, prea bun pentru poporul care ar trebui, chipurile, să îl „slujească” . Odată cu el însă, poate scăpăm de aceste metehne înfiorătoare ale politicienilor care încă nu înțeleg că-s aici să servească, nu să fie serviți .

Pentru că Iohannis și vasalii săi, PSDNL, au condus mizând de fiecare dată că trebuie să le intre „specialele” 777…lăsându-ne pe noi să le plătim integral, de fiecare dată .