S-au pus pe toate gardurile, dar îi deranjează mașina cu afișele Dreapta Unită!

 

O mașină cu sigla Dreapta Unită a fost invitată de poliția locală să plece din Târgoviște, astăzi, din cauză că nu ar avea autorizație specială să circule pe străzile din localitate.

Au amenințat șoferul și cu o amendă uriașă, dar în cele din urmă au renunțat să-l sancționeze . Omul a înțeles mesajul celor din subordinea Consiliului Local Municipal, și neoficial – PSD, și a plecat din Târgoviște . În niciun alt oraș pe unde a ajuns până acum, și a fost în multe, șoferul care conduce mașina cu sigla Dreapta Unită și mesajele Alianței nu a fost dat afară, așa cum s-a întâmplat la Târgoviște.

Da, la Târgoviște, unde PSD a pus parolă pe intrările în oraș, la mitingul distinsului domn Dragnea, același oraș unde ni s-a interzis sloganul „O Românie fără hoție”.

Același oraș unde numai reprezentanții partidului roșu se văd pe toate panourile publicitare, de zici că au invadat urbea.

Același oraș unde nu mișcă nimic fără știrea și acordul lor. Arată-le puterea votului, la urne! Acolo n-au cum să ne mai dea afară!