UNIȚI PENTRU O TÂRGOVIȘTE MODERNĂ!

Sunt Daniel Blaga, târgoviștean, deputat de Dâmbovița și candidez din partea Alianței Dreapta Unită pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște.

Târgoviștea poate și trebuie să fie a oamenilor și a comunității. Pe scurt, un oraș al nostru, al tuturor.

Orașul merită mereu mai mult. Mai multă grijă pentru seniori. Mai multă atenție acordată tinerilor. Mai mult sprijin pentru companiile locale.  Mai multe investiții în turism. Mai multe fonduri nerambursabile atrase. Mai mult pentru economie, sport, educație, istorie și cultură de asemenea.

Târgoviște poate mai mult și am credința că-și va atinge potențialul, câtă vreme onestitatea, etica, seriozitatea, transparența și implicarea vor deveni valori peste care nu se va putea trece.  Timp de patru ani de zile, am luptat pentru acest oraș, din Parlament. Zi de zi, pentru următorii patru, sunt pregătit s-o fac chiar și mai bine, de aici, de acasă.

Alături de fiecare dintre dumneavoastră și împreună cu echipa mea putem forma cea mai redutabilă soluție pentru o Târgoviște cu adevărat modernă. Împreună!

Venim cu planuri noi, cu idei pentru investiții, cu forțe proaspete. Suntem tineri și deciși să schimbăm Târgoviștea în bine.

Suntem, de asemenea, obișnuiți să facem ceea ce lipsește cel mai adesea în administrație: să ascultăm. Să dăm voce fiecărei voci din comunitate, înțelegând că nevoile și dorințele târgoviștenilor sunt esențiale.

Vin astfel azi, cu respect și determinare, în fața voastră. Pentru a începe să lucrăm din Târgoviște pentru Târgoviște!

Mulțumesc mult tuturor celor care mă susțin și vă aștept și vă rog să-mi veniți alături – pentru Revoluția binelui în Târgoviște!