Vă propunem să investim în viitor!

Și ce oportunitate mai bună ar putea să existe, pentru această investiție, decât copiii?!

Toți părinții știu ce înseamnă stresul cotidian al unui copil ce termină programul de studii și care, de obicei în intervalul orar 12:00-17:00, rămâne nesupravegheat .

Deși există programe de tip after school, acestea nu au cum să acopere nevoile întregii comunități și-au fost de asemenea, mult prea puțin (spre deloc) susținute de către Stat de-a lungul timpului.

Noi credem că absolut toți copii merită o șansă și, cu un efort nu foarte mare, că programele de tip after school pot fi organizate și la Târgoviște, inclusiv în cadrul structurilor de învățământ din oraș .

Câteva sute, poate chiar câteva mii de elevi ar putea beneficia astfel de avantajele unor programe de supraveghere specializată, într-un mediu complet sigur de ajutor pentru lecții și care să includă o masă caldă de asemenea .

Eu, Daniel Blaga, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru postul de primar al Târgoviștei, nu vă pot spune decât că fondurile pentru acest tip de program se pot găsi. Discutăm concret de câteva milioane de lei, nu multe; o sumă care nu doar că nu va păgubi bugetul local, dar va reprezenta poate cea mai sigură investiție în orașul nostru de mâine.

Asta pentru că noi credem că Târgoviștea merită și poate mai mult!