Platformă de consultanță publică permanentă – Pentru că părerea ta contează!

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi dacă părerea ta ar fi luată în seamă nu doar o dată la 4 ani, în prag de alegeri, ci în absolut fiecare zi? Cum ar fi mai departe dacă ai putea să votezi tot timpul, atunci când sunt de luat decizii cu adevărat importante pentru comunitate? Oare chiar este posibil ca cineva să te asculte și, cel mai important, nu doar să îți promită că va fi bine, ci chiar să facă așa cum crezi tu și ceilalți din comunitate că e oportun?

Sunt convins că și tu, ca de altfel cei mai mulți dintre noi, crezi că astfel de idei sunt o utopie, că nimeni nu ține cu adevărat cont de părerile celor mulți și că doar o dată la 4 ani contezi, adică atunci când trebuie să alegi din nou.

Alianța Dreapta Unită și cu mine credem că se poate și altfel. Îmi asum astfel această promisiune. Din postura de candidat pentru Primăria Târgoviște. Din cea de parlamentar care-ți servește în acest moment interesele de asemenea. „Utopia” se poate transforma ușor într-o realitate de fapt.

Acordă-ne încrederea ta și vom putea să implementăm o platformă de consultare publică și la nivelul municipiului Târgoviște, intrând astfel într-o normalitate pe care o regăsim „afară” în orașe care au înțeles că puterea trebuie să rămână a comunității .

Platforma pe care o propun oferă cetățenilor posibilitatea sesizării unor probleme locale și urmărirea rezolvării acestora. On-line, simplu, prin consultarea publică a celor ce doresc să fie implicați în așa numita democrație participativă .

Cu alte cuvinte, toți cei care cred și vor să fie parte din viața Cetății vor putea să își exprime un vot cu privire la o decizie importantă din viața urbei. Un vot de care se va ține cont și care nu va fi doar formal și electoral. Un vot care va fi numărat obiectiv, nepărtinitor. .

Vrei să ai o voce care să conteze timp de patru ani și nu doar o dată la patru ani? Dacă răspunsul tău e afirmativ, alătură-te comunității de oameni care știu că Târgoviștea poate și merită mai mult!