Uniţi pentru Târgovişte!

Alături de colegii mei din Dreapta Unită, USR – PMP – Forţa Dreptei, ne-am aflat ieri și astăzi în mijlocul târgoviştenilor. Ne-am bucurat să stăm de vorbă cu oamenii, să primim ideile, încurajările dar şi criticile dumnealor.
E clar că târgoviştenii vor să meargă la vot, văd în jurul lor ce s-a întâmplat bine dar şi că mai sunt multe de făcut și că multe poate ar fi trebuit făcute deja. Noi, Alianță Dreapta Unită, trebuie şi putem să punem umărul pentru ca oraşul nostru să se dezvolte şi mai mult. Pentru că știm și vrem să facem mai mult pentru Târgoviște!
Le-am explicat celor cu care am stat de vorbă că nu avem superputeri, dar avem din plin onestitate, respect şi seriozitate, pentru a face administraţie cinstit şi performant, pentru toţi.
Aşa după cum am declarat și făcut, de când am demarat campania, ne dorim doar dezbateri pe proiecte şi de idei constructive, nu atacuri la persoană.
Le mulţumesc tuturor celor care au înţeles că nu circul ieftin şi scandalurile sunt soluţia, ci unitatea, bunul-simț și competența pusă la treabă, pentru toţi târgoviştenii.
Doamne ajută tuturor târgoviștenilor!
CMF 2124009