Cine plătește pentru bătaia de joc a dâmbovițenilor lăsați cu zilele fără apă la robinet?

Sunt zile infernale pentru mii de familii din județul Dâmbovița lăsate fără apă la robinet.  În plină perioadă caniculară, când temperaturile extreme ne afectează pe toți, mulți dintre dâmbovițeni suferă din cauza lipsei apei potabile .

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița SA, principală responsabilă pentru problemele oamenilor, continuă să îi sfideze pe dâmbovițeni, așa cum ne-a obișnuit de mult timp .

Problema nu este nouă, ci de ani. An de an, vară de vară, sunt localități întregi care rămân vara fără apă în rețea. Nu tu de băut, nu tu de spălat .

În loc să găsească soluții din timp, să nu mai ceară bani cu nemiluita pentru serviciile de slabă calitate pe care le oferă, Compania de Apă Târgoviște vine cu niște comunicate de presă seci, lipsite de conținut și care nu fac altceva decât să îi supere și mai mult pe cei care nu primesc apă .

Având în vedere situația gravă din județ, riscul la care sunt supuși dâmbovițenii care nu mai au apă la robinet și chinul în special al oamenilor în vârstă, dar și al persoanelor cu diverse suferințe, este cazul ca unii dintre cei aflați în fruntea Companiei de Apă Târgoviște să plece acasă, să își dea demisia și să ne lase .

Sau să stea vreo două, trei zile în locuințele fără apă, să vadă ce înseamnă să te chinui în halul ăsta, iar la început de lună să primești și factura încărcată pentru ceea ce nu primești .

Să vă fie rușine, tovarășilor de la Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița!