Bătaia de jos a Companiei de Apă Târgoviște – Dâmbovița continuă

Este de-a dreptul uimitor cum Compania De Apă Târgoviște-Dâmbovița înțelege să își îndeplinească rolul de unic furnizor de servicii de interes public, de altfel unul major și indispensabil vieții, precum este cel de furnizor de apă potabilă, către populație!

În urmă cu doar câteva zile, CATD anunța printr-un comunicat de presă care nu apare și pe site-ul companiei, faptul că situația de la Găești, CRIZA de la Găești de fapt, în urma căreia mii de oameni au fost lăsați fără apă, nu este din vina CATD, ci mai curând din vina Primăriei, iar asta, probabil, doar pentru că la Găești administrația locală are o altă culoare politică decât roșul aprins, social-democrat, statuat ca și culoare (politică) unică, la Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița.

“Tovarășii” de la CATD, uită, cu bună știință probabil, să precizeze că situația de la Găești nu este singulară în Dâmbovița. La Moreni, la Cojasca, la Ocnița, la Aninoasa și mai nou și la Șotânga, la Brănești, Vulcana Pandele sau Glodeni s-a întâmplat același lucru. Desigur că mai-marii CATD au de fiecare dată explicații, unele din care lipsește cu desăvârșire asumarea, măcar minimală, a vreunei vine, în dreptul Companiei de Apă.

Doar natura, divinitatea sau alții, în niciun caz cineva de la CATD, sunt de vină, pentru că în plină caniculă, mii, zeci de mii de dâmbovițeni sunt lăsați fără apă!

Nici orarele de furnizare restricționată a apei potabile nu sunt respectate, după cum se plâng dâmbovițenii. Asta în timp ce lefurile celor de la CATD nu suferă, Doamne ferește!, nicio restricționare. Ba din contră, așa cum s-au obișnuit, vor și crește, probabil, iar asta pentru că au fost identificate, fără dubiu, merite deosebite în gestionarea diferitelor crize, după cum se va spune.

“Cuibul de viespi” de la CATD s-a aglomerat foarte tare în ultimii ani și se pare că numărul crescut al celor desemnați, politic, să facă parte din conducerea companiei, dar și nepriceperea acestora, îndreaptă societatea, încet dar sigur, spre faliment.

Prețul serviciilor l-au mărit, iar când a fost vorba de îmbunătățirea serviciilor oferite au spus că este de la sine înțeles că acest lucru se va întâmpla. Am văzut ce s-a întâmplat…

În curând ne vor spune că noi toți suntem de vină, că nu am învățat să supraviețuim și fără apă, sau că noi facem risipă și de asta nu avem, că ar trebui și așa să plătim mai mult și că ei ne fac un favor că ne iau banii, din ce în ce mai mulți, ca să nu facă nimic.

Să nu vă mirați. La CATD nu mai există nicio limită, iar tupeul și aroganța sunt deja marcă înregistrată. Înregistrată politic, evident.