Dâmbovița, campioană la progresul…pe loc

Există această sintagmă aruncată mai nou în spațiul public de către marii conducători PSDNL: „România, tigrul Europei” . Ea vine pe fondul creșterii economice din ultima perioadă însă, în bunul stil Ciolacu-Ciucă, ignoră aproape complet contextul – astfel, chiar dacă PIB-ul este într-o creștere reală , datoria externă a țării noastre crește de la o zi la alta, inflația e resimțită puternic în fiecare comunitate iar predictibilitatea economică a dispărut aproape definitiv din vocabular .

…Și-apoi ne uităm la rezultatele locale. Chiar dacă Clujul sau Timișul se bucură de o creștere de 4%, Dâmbovița noastră se găsește fix LA COADA CLASAMENTULUI . La egalitate pe ultimul loc, cu o creștere de 0.1%. Concret, progresăm, așa cum se laudă conducătorii noștri, însă o facem pe loc . În tot acest timp, dâmbovițenii trăiesc cu stresul prețurilor mai mari la raft sau cu cel al prețurilor necunoscute de la energie, că tot se încheie vara în curând.

Realizările „istorice” ale PSD în Dâmbovița rămân astfel titluri bombastice în presa locală. În rest, înaintăm sigur…pe loc .

Sursă foto: hotnews.ro