Ciolacu și-a anunțat candidatura pentru alegerile prezidențiale

Lasconi: „Domnul Ciolacu trebuie să răspundă la trei întrebări”

Văzând că tovarășul său din fruntea PSDNL, Nicolae Ciucă, a ajuns mai degrabă sursă de glume amare, după cele 4 milioane de Euro cheltuite din bani tăi pentru promovarea unei cărți încă inexistente, Marcel Ciolacu n-a mai avut de ales și a trebuit să își anunțe candidatura la prezidențiale.

Un politician de rit vechi, al cărui trecut e plin de bube: de la partidele de vânătoare cu teroristul Hayssam și până la carnetul de revoluționar obținut „pe nașpa”, unde mai punem studiile medii ambigue, obținute la o vârstă înaintată, Ciolacu n-a decis probabil de capul lui să-și riște postul, ci la insistențele (încă) președintelui Iohannis…

…Acesta se poate bucura acum că are doi „iepuri” în această cursă – doi politicieni mici, cu ambiții mari, pe care i-a adus împreună și cărora le-a încredințat marea comasare PSDNL. După ce-au pus pe butuci însă țara, șansele ca românii să le mai acorde votul sunt nule.

Din fericire, alternativa Elena Lasconi există. Și chiar dacă e unică, e opțiunea sigură a unei Românii decente. Fără lozinci dintre cele mai pompoase. Fără impostură. Așa cum ar trebui să arate puntea dinspre un Stat capturat înspre unul liber, european.