Portalul ONRC este în continuare nefuncțional

A (mai) trecut o săptămână de când trăgeam un semnal de alarmă cu privire la nefuncționalitatea noii platforme ONRC. Ce s-a întâmplat în acest timp? Ei bine, vinovații continuă să nu fie trași la răspundere . Din păcate, firește, un rău nu vine niciodată singur, drept care, conform estimărilor specialiștilor, aproximativ 25 de milioane de Euro au ajuns să fie blocați în economia românească . Până acum.

Putem pune la socoteală mai departe pierderile de oportunitate, căci programul Start Up Nation spre exemplu NU poate debuta până când portalul nu va fi, citez, „100% funcțional” . Nu știm astăzi când s-ar putea întâmpla acest lucru. Mai poate dura o lună. Mai pot dura 6. Mai poate dura un an .

Cu aceste alegeri la orizont și cu un PSD și PNL care se atacă zilnic, de ochii lumii , încercând să ne facă să uităm că au condus (și conduc) împreună spre prăpastie România , problema ONRC nu pare importantă. Pentru ei, căci nota de plată, de zeci de milioane de euro lunar , va fi decontată de către noi – de către tine și oameni ca tine…

Sursă foto: economedia.ro