Haos financiar la Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa S.A.

Se zvoneşte prin târg că e ditamai circul la nivelul conducerii Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa S.A.

S-ar fi ajuns până acolo încât șeful PSD Dâmbovița și al Consiliului Județean Dâmbovița i-ar fi cerut demisia șefului companiei de apă, din cauza neregulilor repetate, întâmplate prin Companie, și pe care șeful de partid le-ar fi aflat .

Totul ar fi pornit de la banii pe care primăriile din județ i-ar fi achitat companiei de apă pentru proiectul POIM . Gurile rele spun că în loc să direcționeze banii cu pricina tot către proiectul POIM, conducerea companiei de apă i-ar fi cheltuit în stânga și-n dreapta , în vreme ce proiectul POIM este întârziat și, poate cel mai grav, banii europeni sunt în pericol de a fi pierduți .

E clar că se impune urgent un **audit extern** pentru a se afla adevărul din spatele ușilor închise . Uși închise în special pentru privirile considerate indiscrete, de către cei de la compania de apă, adică oricine altcineva din afara…partidului .

Știm că e greu și în interiorul PSD Dâmbovița, unde șeful companiei de apă e susținut de unii, dar hulit de alții . Avem însă și instituții abilitate care pot ieși din hibernare și pot face câte o deplasare la sediul Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A. Să vadă cine și cum își bate joc de banii publici și de dâmbovițeni, totodată .

Mai ales că o demisie sau două nu schimbă oricum nimic, atâta timp cât banii dâmbovițenilor sunt cheltuiți discreționar și cam ilegal după cum se aude .