@PNL Dâmboviţa şi bannerele care se rup şi riscă să le pice-n cap trecătorilor

 

“Dragă” PNL Dâmboviţa, ştim că te-ai grăbit să împânzeşti judeţul cu bannere electorale prin care îţi promovezi candidaţii la alegerile parlamentare și prezidențiale. Dacă tot sunt puse cu nerespectarea normelor legale, nu înţelegem însă de ce nu te asiguri ca bannerele cu pricina să fie bine prinse pe stâlpi şi să nu rişte să le cadă-n cap oamenilor.

Da, se întâmplă deja în comuna Buciumeni, sat Dealu Mare la ieșirea din localitate spre Sinaia. Localnicii mi-au trimis, în urmă cu puţin timp, fotografiile acestea – în care se vede clar cum un banner s-a rupt şi încă mai stă agăţat. Până la prima vijelie.

 

Având în vedere Codul portocaliu de vreme rea în care se află judeţul Dâmboviţa, se impune urgent ca astfel de situaţii să fie pe cât posibil evitate. Aşa că, te rugăm, dragă PNL, dă repede o fugă la Dealu Mare şi prinde bine bannerul.

 

Şi n-ar strica să te asiguri şi că celelalte zeci de bannere pe care le-ai împrăştiat pe stâlpii din tot judeţul, în special pe drumurile naţionale, dar şi pe cele judeţene, nu riscă să se prăbuşească peste maşini ori peste trecători.

 

Îţi mulţumim anticipat, cu onoare şi credinţă. În slujba judeţului!