„Uite bannerul, nu e bannerul”, sloganul electoral al PNL Dâmbovița

 

Aerul proaspăt de PSD al PNL, și preluarea metehnelor roșii, a făcut ca PNL Dâmbovița să încalce regulile jocului, în cazul acesta al legii. Iar când încalci cadrul legal, trebuie să te aştepţi şi la consecinţe.

Atrăgeam atenţia, zilele trecute, că PNL Dâmboviţa a împânzit judeţul, pe stâlpii care traversează drumurile naţionale, cu bannere electorale prin care îşi promovează candidaţii la Parlamentare și Prezidențiale.

 

Și, cum era de așteptat, din cauza vântului și a modului neconform în care au fost ancorate, unele s-au rupt şi au fost cât pe ce să cadă pe maşini sau pe trecători…

A venit însă şi răspunsul din partea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) în care, ce să vezi, scrie negru pe alb că PNL Dâmboviţa şi-a montat bannerele electorale pe stâlpi, ILEGAL, FĂRĂ AVIZUL ŞI ACORDUL administratorului drumului naţional.

 

Evident, CNAIR cere acum desfiinţarea acelor bannerele electorale, în caz contrar menţionând că va recurge la sancţiunile şi la măsurile legale ce se impun.