Nordis, o „afacere de famiglie” marca PSD

 

Aici, în Dâmbovița, am aflat cu toții printre lacrimi cum stația GPL care a explodat reprezenta afacerea bănoasă a primarului PSD. Acum, întreaga Românie a reușit să vadă, cu ajutorul Recorder, în spatele cortinei Nordis – un proiect care a aruncat în aer economiile de-o viață a sute, poate mii de români cinstiți și harnici. Ce să vezi? Și Nordis, tot o „afacere de famiglie” marca PSD.

Mecanismul pare să fie același: vorbe mieroase, promisiuni deșarte și „țepe” date fără scrupule mai apoi. La final, dacă avem norocul de a afla adevărul, tăcere deplină din partea „conducătorilor”. Urmează să lucrăm la un cadru legislativ sensibil mai dur, pentru ca astfel de evenimente să nu se repete dar rămân două MARI probleme:

1. Ce facem cu cei care au fost deja păgubiți?

2. Ce facem dacă PSDNL continua să dețină puterea absolută și continuă să apere infractorii?

La prima întrebare, din păcate, nu am momentan un răspuns dincolo de a ieși public cât de des pot pe subiect, astfel încât organele competente să vadă că nu sunt singure și că nu toate partidele încearcă să le „bage în buzunar”. La a doua, răspunsul ești doar tu. În mai puțin de 2 luni, în cabina de vot.