Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, prins într-un lanţ de suferinţe fără leac 🏥💔

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte pare prins într-un lung şir de suferinţe fără leac. Bolnavii se plâng că au de aşteptat cu orele la Unitatea de Primiri Urgenţe, până când sunt consultaţi şi primesc îngrijirile de care au nevoie ⏳🚑, iar personalul medical reclamă că sunt prea puţini medici, dar şi asistente medicale ori infirmieri, iar din această cauză s-a ajuns aici 👩‍⚕👨‍⚕.

Pe de altă parte, schimbările şi numirile în funcţie la conducerea SJU Târgovişte par a fi făcute cu mult cântec, dar mai ales cu dedicaţie 🔄🎵. Vin ai lor, pleacă ai lor… problemele noastre rămân veşnic aceleaşi.

Am auzit că “spuma” PSD Dâmboviţa a fost prezentă la numirea, interimară ce-i drept, a doamnei Marin Silviana, în funcţia de manager al spitalului judeţean 🎉📈. Domnia sa nu este însă tocmai nouă pe la şefia unităţii spitaliceşti. Până în 2016, a fost director economic al spitalului, apoi s-a mutat la Camera de Conturi, Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi a păstorit cu fineţe finanţele Primăriei Municipiului Târgovişte 🔄💼.

Cum prima dragoste profesională pare să nu se uite niciodată, doamna Marin a revenit în forţă la spitalul judeţean, dar de această dată, direct pe prima poziţie, cea de manager. Când partidul te susţine, nimic nu-ţi mai stă în cale! ❤‍🔥🛤

Numai că, ce să vezi, rapoartele Curţii de Conturi, pe la instituţiile unde doamna a lucrat în ultimii ani, în special Primăria Târgovişte, nu prea o recomandă pentru o avansare din parta partidului, ci dimpotrivă 📉🔍.

Documentele Curţii de Conturi arată că Primăria Târgovişte, unde doamna Marin a fost director economic, a făcut cheltuieli mai mari decât bugetul aprobat, a raportat în fals situaţia arieratelor, nu a înregistrat şi nu a evidenţiat în acte două tranzacţii de peste 15 milioane de lei şi a făcut mai multe plăţi nelegale, acoperite ulterior prin operaţii de corecţie 🚨💸.

Datele Curţii de Conturi mai arată şi alte nereguli, de care suntem convinşi că şefii de partid ai doamnei Marin sunt în perfectă cunoştinţă de cauză. Oare ăsta să fi fost şi motivul promovării? Aşteptăm cu interes şi următoarele analize ale Curţii de Conturi 🔎❓.

P.S.: Dacă tot se știa că mandatul directorului Claudiu Dumitrescu expiră și nu mai poate ocupa această funcție de manager, de ce nu s-a organizat concurs, astfel încât să nu existe vid de conducere? Pam-pam 🤷‍♂🏛